ad StyleWe

Cropped Jackets   Outerwear

main tab

December 21, 2010

I'm fifteen :D

Hey guys !


hadoh senengnya, awal bulan desember ini gue udah nambah umur lagi, udah 15 tahun gue hidup di muka bumi ini... Betapa bersyukurnya gue ƪ(˘▿˘)ʃ

Seperti biasa, setiap ulang tahun gue selalu bertepatan dengan ulangan umum ƪ(ε)ʃ
itu agak menyebalkan sebenernya, tapi gue jadi nyadar bahwa ultah itu nggak harus selalu dirayakan dengan berpesta.. Merayakan ultah dengan kecupan sayang dari orangtua, pelukan besar dan hangat dari sahabat-sahabat, dan tidak memakan kue ultah malah "makan buku pelajaran", semua hal itu nggak terlalu buruk kok :)

Nah tanggal 14 Desember lalu, ketika ulangan umum sudah beres, baru deh gue sedikit merayakannya dengan hang out bareng temen-temen gue ke mall Taman Anggrek dan Central Park..
ƪ˘)┐ ƪ˘)ʃ ┌(˘˘)ʃ  ƪ˘)┐ ƪ˘)ʃ ┌(˘˘)ʃ

Inilah beberapa foto-foto kami (maklumlah, kami memang narsis hahaha)...

just click on it to comment my photos, and it will direct you to my flickr account  (•ˆ ˆ•)










alone
Alone..

fristam-edited
Friska And Tammy, our best couple on the gank !

berempat
These people are so amazing, love them !
(Left-Right : Amel, Sisil, Friska, Tammy)

our cozy j.co
These foods and drinks are accompany us to spend almost half an hour
on the cozy J.co at Central Park !

=D
Best Friends, forever and ever !

silliest model ever
I'm trying to act like a top model here,
but the result seems like a stomach-ache model.. 
ah I'm so embarrassed !

uyee-wkwk
under the tree.. hahaha ƪ(˘▿˘)ʃ

org-setres
The great five :)

santa-lego
The Santa Lego !!

shoelicious
  I love this pair of shoes.. wanna have that black glittery one on the left !! aww I want it so bad !

got-to-dance
  I captured this cute moment, gimme one dance, Amel !

heltamel
some narc-ism are needed to make great photos, right ? hahaha LOL

dont-step-on-me
a short message from Mr. and Mrs. Grass.. They hope you read it and remember it :)

macro-yelflo
I use few seconds to playing with macro with this stunning yellow flower :D

the great five
The Great Five's close up (˘⌣˘)





Just think positive, right ? :D






Have a great holiday guys, and I wish you a Merry Christmas !
Cheers,