zalora ad

main tab

July 24, 2014

Step by Step : Using PayPal


Hai smuanya!

Post ini adalah request dari Belliani... jika dapat bermanfaat untuk kalian juga, baguslah ;) aku pakai bahasa Indonesia aja ya, biar lebih enak nulisnya. Hehe.

July 13, 2014

Online Shopping Safety Guide [infographic]

Hello girls!

I got an e-mail from Trusted Company few days ago, they are offering great articles and infographics, related with some online shopping tips that you should know, in my opinion. People here in SEA (South East Asia) is still afraid with online shopping, they hear so much negative side of online shopping without balancing it with good tricks to avoid it - and make online shopping way more safe, cheap, and easy. So I am showing you this infographic, hope the information in it helps you avoid the online shopping fraud. If you wish to learn more, you can visit their website, http://trustedcompany.com.


July 7, 2014

Unboxing Vanity Trove Indonesia [Review]



Hello!

Okeh mari menulis dengan bahasa Indonesia yang banyak. Akhirnya, dapet juga beauty box! this is my first ever beauty box. Dari dulu udah ngidam sama beauty box yang populer di luar negeri, banyak juga blogger eropa yang kufollow, share unboxing moments mereka.. dan rasanya jadi iri, pengen deh yang seperti itu ada di Indonesia.